Vera Guldemeester
Vera Guldemeester Vrije Tijd 11 jul 2024
Leestijd: 2 minuten

5x de leukste Nintendo Switch games die in de tweede helft van 2024 uitkomen 

Iedere maand komen er nieuwe Nintendo Switch spellen uit, zo ook in de tweede helft van 2024. De Nintendo Switch is dé spelcomputer van dit moment, door zijn compacte formaat kan je kind hem overal mee naartoe nemen. Benieuwd welke spellen er binnenkort worden uitgebracht? We hebben hieronder een overzichtje voor je klaarstaan. 

Teamspellen, actie en avontuur: de volgende spellen zijn zéker de moeite waard. Je zou er bijna hebberig van worden!

Nintendo Switch games tweede helft 2024 

De volgende Nintendo Switch games zullen in de komende maanden uitkomen.

Epic Mickey Rebrushed: 24 september

De remake van deze vrolijke platformer uit 2010 komt voor het eerst naar de Nintendo Switch. Verken een wereld vol Disney-figuren zoals Oswald, The Lucky Rabbit en meer. Dit spel is te spelen in verschillende 2D en 3D levels en laat je kind Wasteland ontdekken. 

Pre-order dit spel hier!

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom: 26 september

Voor het eerst in een Zelda game is de prinses dit keer de heldin van Hyrule. Link verdwijnt en het land wordt in duisternis gehuld. Zelda moet daarom met haar magische krachten Hyrule bevrijden. Lukt het jouw kind om Link te redden? 

Pre-order dit spel hier!

Super Mario Party Jamboree: 17 oktober

Super Mario Party Jamboree zal de grootste Super Mario Party ooit zijn. Je kind kan in deze game meer dan 110 minigames spelen. Laat hem of haar uit 21 personages kiezen. Ook is online spelen, met maar liefst negentien anderen, mogelijk.

Pre-order dit spel hier!

Sonic X Shadow Generations: 25 oktober

Sonic en Shadow gaan opnieuw op avontuur in Sonic X Shadow Generations. Deze remaster van Sonic Generations biedt een mix van iconische 3D- en 2D-levels met verbeterde graphics en nieuwe bonussen. Is jouw kind al klaar voor heel wat actie en snelheid? 

Pre-order dit spel hier!

Mario & Luigi: Brothership: 7 november

Mario en Luigi zijn terug in Brothership. De broers verkennen samen het Mushroom Kingdom en dit kan niet anders dan weer ontzettend tof worden. Liefhebbers van Mario & Luigi kunnen zich alvast klaarmaken voor een kleurrijk avontuur vol bekende personages en puzzels.

Pre-order dit spel hier!

9 van de 10 ouders vindt dat videogames spelen voordelen oplevert voor kinderen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Ieder weekend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.