Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Nieuws 13 okt 2023
Leestijd: 1 minuut

Zoveel dagen heb je nog voordat je kind weer zijn schoen mag zetten

Terwijl jij misschien nog aan het nazomeren bent, liggen de kruidnoten alweer bijna twee maanden in de winkel en zet Sinterklaas straks alweer voet aan wal. Dit jaar is de nationale intocht van Sinterklaas namelijk op 18 november 2023 in Gorichem.

Nu denk je misschien, joh, dat is nog hartstikke ver weg, maar op het moment van schrijven betekent het, dat je nog maar 36 dagen hebt om schoencadeautjes te kopen.

Sinterklaascadeaus

Nu zijn die schoencadeaus vaak nog niet zo duur, sterker nog, wij hebben heel wat duurzame tips voor je verzameld voor schoencadeautjes onder de 5 euro.

Het zijn echter vaak de cadeaus voor pakjesavond die je echt op kosten jagen. Gemiddeld geven we namelijk zo’n 50 tot 100 euro per kind uit aan Sinterklaascadeaus.

Budgettips

Wil je toch een beetje besparen? Dan hebben wij nog een paar tips voor je.

Begin op tijd

Start nu al met shoppen en profiteer van aanbiedingen en kortingen. Of nog beter, houd het hele jaar door aanbiedingen, kortingen en speciale acties in de gaten. Sla cadeaus in tijdens de uitverkoop of tijdens speciale aanbiedingsperiodes om geld te besparen.

Stel een budget in

Voordat je begint met winkelen, bepaal een duidelijk budget voor sinterklaascadeaus. Houd je aan dit budget om te voorkomen dat je te veel geld uitgeeft.

Doe aan groepscadeaus

Overweeg om met familie of vrienden samen te werken om groepscadeaus te kopen voor bepaalde personen in plaats van individuele cadeaus. Hierdoor kun je de kosten delen en toch een geweldig cadeau geven.

Maak zelf cadeaus

Handgemaakte cadeaus zijn vaak persoonlijker en kosten over het algemeen minder dan kant-en-klare geschenken. Denk aan zelfgemaakte koekjes, kaarsen, sieraden of knutselwerkjes.

Laurien: ‘Kunnen we die sinterklaasboeken niet gewoon verbannen of ben ik dan weer de loedermoeder?’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Ieder weekend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.