Vera Guldemeester
Vera Guldemeester Ouders 3 sep 2023
Leestijd: 3 minuten

Opgebiecht: ‘We vergaten Marcel in de ballenbak’

We maken in ons leven heel wat mee met onze kinderen. We blunderen dan ook heel wat af. Op het moment zelf kunnen we wel door de grond zakken, maar later kunnen we er vaak smakelijk om lachen. Deze lezers biechten hun ergste momenten op kinderfeestjes op.

Lees en lach mee.

Blunders op en rondom kinderfeestjes

Bij schoolgaande kinderen horen natuurlijk ook kinderfeestjes. En ja, ook daarbij gaat heel wat mis. Zo ook bij deze ouders. Check hier de leukste blunders op kinderfeestjes.

Lea (36): “M’n dochter Lizette had een uitnodiging gekregen voor een kinderfeestje van Stefanie, een vriendinnetje waarmee ze vaak speelde. We stapten in de auto en ik reed naar het huis van Stefanie. Toen ik voor de deur parkeerde hoorde ik mijn dochtertje nog ‘Huh?’ zeggen, maar ik gaf er verder geen aandacht aan.

Toen de moeder van Stefanie opendeed begroette ze ons, maar vroeg daarna ook wat we kwamen doen. Ik lachte en wilde Lizette al naar binnen duwen. Opeens hoorde ik m’n dochter zeggen: ‘Maaaam, ik heb nog een Stefanie in de klas. Dat nieuwe meisje heet ook Stefanie’. Stonden we gewoon voor de verkeerde deur. Oeps…”

Jeremiah (40): “Door corona hadden we al twee jaar geen kinderfeestje gegeven voor onze dochter. Daarom wilden we het dit jaar hoe dan ook vieren. We hadden een busje van familieleden geleend en gingen samen met zes vriendjes en vriendinnetjes naar een indoorspeeltuin. Het was erg leuk en iedereen had het naar zijn zin. Na de laatste ronde patat en kroketten was het tijd om iedereen naar huis te brengen. Toen we weg wilden rijden zei m’n dochter opeens: ‘Waar is Marcel?’. Bleek dat Marcel gewoon nog in de ballenbak aan het spelen was.”

Rosanna (42): “M’n tweeling werd vijf jaar en we wilden het groots vieren. We hebben een grote tuin dus we hadden een springkasteel gehuurd. Ook organiseerden we een high tea, waar de kinderen zelf cupcakes en andere lekkernijen voor mochten bakken. Na het eten was het tijd om te gaan springen.

Achteraf gezien was dit niet de goede volgorde want binnen vijf minuten hadden er al drie kinderen overgegeven. De andere kinderen sprongen door hun braaksel heen. Bah. Gelukkig was het heerlijk weer. We hebben de tuinsproeiers aangezet en hebben er een groot waterfeest van gemaakt.”

Paul (33): “Voor het feestje van m’n dochter Jade gingen we naar haar favoriete indoorspeeltuin. M’n vrouw had een lekkere taart bij de bakker besteld om mee te nemen. De medewerkers van de indoorspeeltuin waren zo lief om de taart in de koelkast te zetten. Toen het tijd was om te zingen ging ik de taart halen en zette er snel zeven kaarsjes op.

Ik liep met de taart naar de tafel en ik probeerde alle rondrennende kinderen te ontwijken. Net voordat ik bij de tafel aankwam struikelde ik met taart en al over een jongetje. De taart vloog door de lucht, een deel kwam terecht op de grond en een ander deel op ouders. Ik kon op dat moment wel door de grond zakken. We hebben toen maar patat en frikandellen besteld en daar de kaarsjes in gezet. Zo had Jade toch nog iets om uit te blazen.”

Zin in meer blunders? Je bekijkt de leukste blunders hier!

Karin (43): ‘We gingen karten met een kinderfeestje en dat liep slecht af’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Ieder weekend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.